zlatan frans

Huh huh, yeah, come on! Ingen kickar fotboll som han. Zlatan, jag säger Zlatan Svenskarnas hopp, vår superman. Zlatan, jag säger Zlatan I love you, ich liebe dich (come on) Zlatan Ibrahimovic (huh) Den vägen du startade ditt liv på var inte lätt (kick it) (Ahumma, humma, humma) I Rosengård lever man. Who's da Man är en fotbollslåt om den svenske fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović. Låten sjöngs av gruppen Elias och den () 7-årige Frans Jeppsson-Wall och utkom på singel Who's da Man spelades in i en version på svenska, där dock uttryck från engelska och tyska förekom, samt i en version på engelska. fick en sjuårig Frans en megahit med låten ”Who's da man?” där han hyllade Zlatan Ibrahimovic inför fotbolls-VM i Tyskland. I Melodifestivalens deltävling förra helgen tävlade han med ”If I were sorry” och utlovades en hälsning från fotbollsstjärnan i egen hög person. Det visade sig vara ett skämt från.

Zlatan frans - och adblockeridentifiering

Singeln återkom på listan vecka 41, men slogs ut veckan därpå. Nu är det din tur att backa mig. Jag vet inte hur jag ska säga. Nationella prov i matematik. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Zlatan frans - man bokar

Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Singeln låg på förstaplatsen under tio veckor. Se 9 av de mest kontroversiella kändisomslagen. Väldigt kul, säger han. Tio år efter hitlåten har Frans Jeppsson Wall, nu 17 år, direktkvalificerat sig till final i Melodifestivalen med låten "If I were sorry". Här är de 50 bästa filmerna på Netflix — Här är mästerverken du inte får missa! Frans krav på Zlatan inför Melodifestivalen.

0 Replies to “Zlatan frans”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *