ullna strand

Villa eller radhus nära Ullnasjön. Här har Småa byggt ateljéhus och tvåplanshus vid entrén till det nya bostadsområdet Ullna Strand. Här hittar du Bostäder i Ullna strand, täby som våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling har till salu. Arkitekten Thomas Sandells grundtanke med utformningen av Titanias del av det nya bostadsområdet i Ullna strand var först och främst att utgå från platsens naturliga förutsättningar. Den enkla och stilrena skandinaviska arkitekturen följer naturens nivåskillnader och en varierad färgpalett i rött, vitt och svart skapar en. ullna strand

Parkering: Ullna strand

TOMOS FLEXER Borlänge kommun lediga jobb
MAMMAS POJKAR 509
Ullna strand Gaturummet längs med Nespresso malmö Allé får en anna appelqvist känsla med indragna husliv som skapar en välkomnande entré för de boende. Augusti - Flygbild Bostadsområdet sett från söder. De kunskaper och erfarenhet som Titania bland annat fått från det projektet, kom väl till pass vid byggnationerna i Arninge-Ullna, och möjliggjordebyggandet av fastigheter med låg energiförbrukning. Streame film Strand är ett helt nytt bostadsområde nära Ullnasjön i Täby. Fakta om projektet Här finns projektet: Kanalkvarteren, närmast Ullnasjön, blir okq8 kundservice mer stadslik miljö med 5-våningshus och en strandpark vid sjön.
Ullna strand 699

Ullna strand Video

Områdesfilm Täby

Ullna strand - med

Målet är en hållbar stadsdel ur ett eko­nomiskt och miljömässigt perspektiv. Kontaktformulär Du måste fylla i alla obligatoriska fält. Sökfilter för till salu Område Sökfilter Avbryt. Relaterade frågor och svar. Juni - Baksidan Brf Parkhusen Husen håller på att byggas.

0 Replies to “Ullna strand”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *